Можно бесплатно скачать шаблоны для dle 10.1 у нас на сайте

МЕМОРАНДУМ СПІВПРАЦІ ТА ПАРТНЕРСТВА

МЕМОРАНДУМ СПІВПРАЦІ ТА ПАРТНЕРСТВА

МЕМОРАНДУМ СПІВПРАЦІ ТА ПАРТНЕРСТВА

19 листопада в конференц-залі Запорізької школи-інтернату «Козацький ліцей» відбулося засідання науково-практичного круглого столу «Козацька педагогіка. Проблеми і перспективи розвитку в Запорізькому краї, в Україні». Організатор - президент громадської організації «Всеукраїнська федерація «Спас» Олександр Притула.

МЕМОРАНДУМ СПІВПРАЦІ ТА ПАРТНЕРСТВА

«Сьогодні проводиться певний педагогічний експеримент в запорізькому краї, який називається «Козацька педагогіка». Запоріжжя в цьому плані має велику концентрацію. Школа» «Запорозка січ», «Козацький ліцей», «Січовий колегіум», школа «Відродження». Дуже багато шкіл сповідують принципи козацької педагогіки»,- зазначив президент Всеукраїнської федерації «Спас» Олександр Притула.

МЕМОРАНДУМ СПІВПРАЦІ ТА ПАРТНЕРСТВА

У заході взяли участь представники державного і комунального сектору освіти і науки, «Академії поліції», депутати обласної і міської рад, керівники козацьких закладів освіти і виховання, громадські діячі, представники культурно-освітньої організації «Просвіта», національного заповідника «Хортиця», козацького руху, «Обласного центру патріотичного виховання молоді»...

МЕМОРАНДУМ СПІВПРАЦІ ТА ПАРТНЕРСТВА
МЕМОРАНДУМ СПІВПРАЦІ ТА ПАРТНЕРСТВА

«Історія Запорізького козацтва, його проблематика, здобутки і речі, які не вдалося реалізувати - це дуже серйозне підґрунтя для розбудови сучасної моделі існування держави і для багатьох висновків на майбутнє. Людина, яка не пам’ятає свого минулого, як правило, не має майбутнього», - розповів директор Національного заповідника «Хортиця» Максим Остапенко.

МЕМОРАНДУМ СПІВПРАЦІ ТА ПАРТНЕРСТВА

Під час засідання розглянули такі питання:

1. Суть і значення козацької педагогіки для сучасного українського суспільства.
2. Запорізький край як центр розвитку козацької педагогіки в Україні.
3. Проблеми і перспективи розвитку козацької педагогіки на сучасному історичному етапі в Україні.
4. Напрямки розвитку козацької педагогіки в сучасній системі освіти України.
5. Соціальне партнерство в напрямку козацького виховання української молоді.
Важливою подією під час «круглого столу» було підписання Меморандуму про співпрацю та партнерство в галузі національно-патріотичного виховання та козацької педагогіки між Всеукраїнською федерацією «Спас», національним заповідником «Хортиця», «Козацьким ліцеєм», Запорозьким Військом Низовим «Запорозька Січ».

МЕМОРАНДУМ СПІВПРАЦІ ТА ПАРТНЕРСТВА

Творчу та ділову співпрацю Сторін розпочато. Віримо в успішну реалізацію цікавих спільних проектів.

Матеріал надав віце - президент Всеукраїнської федерації «СПАС», голова координаційної ради з питань розвитку козацтва при Запорізькій ОДА, кошовий отаман Запорозького Війська Низового «Запорозька Січ» Костянтин Рижов.








Категория: Периодика ↓ Опубликовал psi01morpex, 20-11-2019, 06:46 | Комментировать (0) | Печать

Добавление комментария

Фордевинд, fordevind, fordevind.com.ua, статьи, страна, родина, отчизна, сайт целеустремленных людей, фордевинд сумы, Вовк Андрей Васильевич, Вовк Андрей, Морпех
загрузка...