Можно бесплатно скачать шаблоны для dle 10.1 у нас на сайте

КНИЖКОВИЙ АРСЕНАЛ 2024

КНИЖКОВИЙ АРСЕНАЛ 2024

КНИЖКОВИЙ АРСЕНАЛ 2024

1 червня 2024 року представники Київського військово – історичного товариства (КВІТ) прийняли участь у довгоочікуваній події, яка зібрала видавців та книголюбів – відкритті XII Міжнародного фестивалю «Книжковий Арсенал». Його локація – павільйони Старого арсеналу.

КНИЖКОВИЙ АРСЕНАЛ 2024

Цьогоріч - другий «Книжковий арсенал», що відбувається в умовах воєнного стану в Україні.
«Книжковий арсенал» - це мультидисциплінарний фестиваль, де осмислюються найважливіші питання суспільства, які ми можемо охопити на даний історичний момент. Загалом, це мистецький проект, покликаний підтримати діяльність українських авторів, видавців та медіа професіоналів через серію індивідуальних проектів, а також напрацювати базу знань і розуміння української культури та історії.

КНИЖКОВИЙ АРСЕНАЛ 2024
КНИЖКОВИЙ АРСЕНАЛ 2024
КНИЖКОВИЙ АРСЕНАЛ 2024

Фестиваль відбувається під фокус-темою: «Життя на межі», яка віддзеркалює усі сьогоденні виклики для поціновувачів та творців літератури.
XII Міжнародний фестиваль почався з хвилини мовчання у памʼять про загиблих українських захисників.
За словами організаторів, фокус-тема «Життя на межі» - це перш за все уособлення української реальності та літератури, що живе у пошкоджених російськими атаками бібліотеках і видавництвах. Це межа не на сході, вона проходить крізь кожного з нас… Вона завжди усередині нас…
У фокусі Книжкового Арсеналу, звісно, книги про війну, видані після 2014 року, видання створені ветеранами та учасниками війни, членами їхніх родин.
Крім ярмарку, книги на стендах видавців, що окремо представлені у просторі «Вітрина новинок».

КНИЖКОВИЙ АРСЕНАЛ 2024
КНИЖКОВИЙ АРСЕНАЛ 2024

На фестивалі було представлено і нову книгу авторів О. Чудновця, П. Сенька та А. Бондарука «ХРОНІКА ВІЙНИ В АЗОВСЬКІЙ І ЧОРНОМОРСЬКІЙ ОПЕРАЦІЙНИХ ЗОНАХ 2023». - К.: «Видавничий дім «АДЕФ-УКРАЇНА», 2024 - 452 с. з іл.
У виданні висвітлено перебіг подій під час російсько-української війни за 2023 рік. Інформаційний матеріал автори подають у вигляді короткої щоденної хронології подій, пов’язаних з морськими і приморськими театрами (Азовській та Чорноморській операційних зонах) у поєднанні із сухопутними ділянками, де проходили бойові дії. Також надається загальна інформація щодо реагування міжнародної громадськості на війну в Україні, про коаліцію держав та держав «вісі зла».

КНИЖКОВИЙ АРСЕНАЛ 2024
КНИЖКОВИЙ АРСЕНАЛ 2024

Крім цього представлено і першу книгу «ХРОНІКА ВІЙНИ В АЗОВСЬКІЙ І ЧОРНОМОРСЬКІЙ ОПЕРАЦІЙНИХ ЗОНАХ 2022» у новій палітурці.

КНИЖКОВИЙ АРСЕНАЛ 2024
КНИЖКОВИЙ АРСЕНАЛ 2024

Повномасштабна війна з московією триває, але Україна неодмінно переможе. Це обов’язково станеться. Ми будемо заліковувати рани, святкувати, зберігати пам’ять про полеглих і відбудовувати свою державу сильною, красивою, вільною, знаною на увесь світ своєю звитягою. Ми змусили світ побачити нас і повірити в нас. Тримаймо стрій до Перемоги України!





Категория: Периодика ↓ Опубликовал psi01morpex, 2-06-2024, 13:11 | Комментировать (0) | Печать

Добавление комментария

Фордевинд, fordevind, fordevind.com.ua, статьи, страна, родина, отчизна, сайт целеустремленных людей, фордевинд сумы, Вовк Андрей Васильевич, Вовк Андрей, Морпех
загрузка...