Можно бесплатно скачать шаблоны для dle 10.1 у нас на сайте

ХРОНІКА ВІЙНИ,1941=2022?

ХРОНІКА ВІЙНИ,1941=2022?

ХРОНІКА ВІЙНИ,1941=2022?

21 червня 2024 року, напередодні Дня скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні, що встановлений Указом Президента України від 17 листопада 2000 року №1245\2000 «Про День скорботи і вшанування пам'яті жертв війни в Україні», в приміщенні Національного музею - заповідника української військової звитяги, представниками Київського військово – історичного товариства (КВІТ) було організовано та проведено чергову презентацію другої тематичної книги авторів Олександра Чудновця, Петра Сенька та Анатолія Бондарука «ХРОНІКА ВІЙНИ В АЗОВСЬКІЙ І ЧОРНОМОРСЬКІЙ ОПЕРАЦІЙНИХ ЗОНАХ 2023». - К.: «Видавничий дім «АДЕФ-УКРАЇНА», 2024 - 452 с. з іл.

ХРОНІКА ВІЙНИ,1941=2022?

Кожен рік, 22 червня, країна вшановує пам'ять тих, хто відстояв свободу та переміг нацизм у ІІ світовій війні. Наш громадянський обов’язок – зберегти пам’ять про воїнів-визволителів, що вигнали ворога з нашої землі та здобули Перемогу.
У цей день ми згадуємо тих, хто загинув на полі брані, кого нацисти замучили в концентраційних таборах. Ми вшановуємо фронтовиків, працівників тилу, вдів і дітей війни, усіх тих, хто день за днем наближав Велику Перемогу.
Цього скорботного дня схиляємо голови у хвилині мовчання перед пам’яттю десятків мільйонів полеглих воїнів, невинних жертв, чиє життя забрала війна… бо ж через понад 80 років, нам знову нагадали і повторили акт злочину проти українців.

ХРОНІКА ВІЙНИ,1941=2022?

24 лютого 2022 року, коли так само о 4-й ранку на Київ і всю Україну полетіли вже не нацистські ракети з заходу, а російські, ми знову стали на захист своєї країни.
Але зараз ми боремося вже під своїми прапорами, гаслами та за свою державу. І як завжди, за майбутнє наших дітей, захист рідних і зі злом, що погрожує не тільки нам, а й усьому світу.
І, як у далекому 1941 році, головним театром бойових дій стала територія України, яку сьогодні вже інший ворог знищує, застовуючи тактику випаленої землі.

ХРОНІКА ВІЙНИ,1941=2022?

Звісно не можна повністю порівняти обидві орди загарбників та особистості їх вождів, адже нацисти діяли відкрито хоча і віроломно, але з дотриманням міжнародних правових норм ведення війни; іхтамнєти - в усій своїй спадковій традиції – підло і ганебно.
Гітлєр – вів свої дивізії заради розширення території, Хуйло – просто нищить мирний люд з їх домами, вулицями, містами… і бреше, бреше і бреше… світу та своєму глибинному охлосу.
Але єдине, що їх поєднає – Божий суд і Міжнародний трибунал!

ХРОНІКА ВІЙНИ,1941=2022?

Тому і під час презентації періодично звучали нотки історичних паралелей…
ІІ видання продовжило хроніку сучасної російсько-української війни, висвітлюючи події за 2023 рік. Автори детально описали події, що відбувалися в Азовській та Чорноморській операційних зонах, а також на прилеглих сухопутних ділянках, де точилися бої.
Матеріал подано у вигляді короткої хронології, що дозволяє читачам простежити перебіг воєнних дій і зрозуміти їхній вплив на загальну ситуацію.
Книга також включає інформацію про міжнародну реакцію на агресію, яку чинить Росія проти України, а також про підтримку та допомогу з боку світової спільноти.
Особливу увагу приділено коаліції держав, які підтримують Україну, та протистоянню державам «вісі зла».
Основні акценти видання:

- хронологія воєнних дій у морських та приморських театрах бойових дій;
- вплив воєнних дій на сухопутні ділянки, де тривали бої;
- реакція міжнародної громадськості та підтримка України;
- опис коаліції держав, що підтримують Україну, та опір державам «вісі зла».

ХРОНІКА ВІЙНИ,1941=2022?

Захід розпочався з вшанування пам'яті усіх полеглих воїнів, які боронили рідну землю в роки визвольних змагань, ІІ світової війни і в теперішній час хвилиною мовчання.
З привітальним словом до присутніх виступила заступниця директора з наукової роботи Олена Вітряна. Побажала авторам не зупинятися і надалі працювати на видавничій ниві.

ХРОНІКА ВІЙНИ,1941=2022?

Музей в дарунок від авторів отримав не тільки примірник книги, а ще Олександр Чудновець подарував експонат, який займе чинне місце в експозиції музею - пресований в брикет китайський чай, що був знайдений на південних позиціях, де базувалися російські війська.

ХРОНІКА ВІЙНИ,1941=2022?

Звісно, під час презентації, не обійшлося і без дискусії, і без обговорення зв’язку книги з нашим сьогоденням. А на завершення дійства, бажаючим придбати нову книгу, автографи авторів на пам'ять.

ХРОНІКА ВІЙНИ,1941=2022?
ХРОНІКА ВІЙНИ,1941=2022?
ХРОНІКА ВІЙНИ,1941=2022?
ХРОНІКА ВІЙНИ,1941=2022?
ХРОНІКА ВІЙНИ,1941=2022?

Сьогодні, потерпаючи від рашистської кривавої воєнної агресії, ми особливо гостро усвідомлюємо ціну свободи, миру та безпеки. Кращі сини і доньки українського народу знову зі зброєю в руках захищають свої землі, свободу, власний демократичний вибір…
Слава Героям, що завжди ставали на захист Батьківщини! Пам'ятаємо кожного і оплакуємо усіх, хто став жертвою війни в Україні.







Категория: Периодика ↓ Опубликовал psi01morpex, 21-06-2024, 13:59 | Комментировать (0) | Печать

Добавление комментария

Фордевинд, fordevind, fordevind.com.ua, статьи, страна, родина, отчизна, сайт целеустремленных людей, фордевинд сумы, Вовк Андрей Васильевич, Вовк Андрей, Морпех
загрузка...