Можно бесплатно скачать шаблоны для dle 10.1 у нас на сайте

КНИГА – ЦЕ ЗБРОЯ!

КНИГА – ЦЕ ЗБРОЯ!

КНИГА – ЦЕ ЗБРОЯ!

5 вересня 2024 року розпочався другий галузевий книжковий форум KyivBookFest 2024 (KBF 2024), який залучив понад 130 авторів та представників видавництв.

КНИГА – ЦЕ ЗБРОЯ!

Організаторами KyivBookFest 2024 є Ініціативна Група Видавців, Спільнота Української Реформації (ГО «Реформація») та Pochayna Event Hall.
Мета KBF 2024 – зібрати 1,5 млн. гривень на програму Спільноти Української Реформації «Військо Читає», за для поповнення бібліотек військових навчальних закладів 7000 екземплярами сучасної літератури.

КНИГА – ЦЕ ЗБРОЯ!
КНИГА – ЦЕ ЗБРОЯ!

Гасло фестивалю – «Книга – це зброя!». Книга – це зброя, яка змінює держави, людей, навколишній світ. Зброя, яка дозволяє виборювати правду на культурно-інформаційному фронті. Зброя, яка захистить нашу реальність від насадження міфів та формування псевдо історії.

КНИГА – ЦЕ ЗБРОЯ!
КНИГА – ЦЕ ЗБРОЯ!
КНИГА – ЦЕ ЗБРОЯ!

Форум заплановано у двох паралельних форматах: велика книжкова виставка-продаж та галузевий форум, акцент якого буде на професійних панелях видавничої галузі, зустрічах читачів з авторами, видавцями, лідерами думок та книжковими блогерами.
У програмі форуму: галузеві лекції, літературні зустрічі, презентації, автограф-сесії, поетичні читання, дитяча програма, а також музичні виступи від резидентів «Культурного десанту» Orchestra 59 і Remez, «Братів Гадюкіних» та етнорок гурту «Вій».

КНИГА – ЦЕ ЗБРОЯ!
КНИГА – ЦЕ ЗБРОЯ!
КНИГА – ЦЕ ЗБРОЯ!
КНИГА – ЦЕ ЗБРОЯ!
КНИГА – ЦЕ ЗБРОЯ!

На другий день, 6 вересня, представники Київського військово – історичного товариства (КВІТ) доєдналися до програми Форуму.

КНИГА – ЦЕ ЗБРОЯ!

Олександр Чудновець, голова Товариства, від імені авторського колективу провів презентацію двох видань - «Хроніка війни в азовській і чорноморській операційних зонах лютий – грудень 2022», К.: «Видавничий дім «АДЕФ-УКРАЇНА», 2023 – 440 с., іл. та «Хроніка війни в азовській і чорноморській операційних зонах 2023», К.: «Видавничий дім «АДЕФ-УКРАЇНА», 2024 - 452 с. з іл.

КНИГА – ЦЕ ЗБРОЯ!
КНИГА – ЦЕ ЗБРОЯ!

Книги являють собою громадсько-політичні видання, де висвітлено перебіг подій під час російсько-української війни починаючи з 24 лютого 2022 року.
Інформаційний матеріал автори подають у вигляді короткої щоденної хронології подій, пов’язаних з морськими і приморськими театрами (Азовській та Чорноморській операційних зонах) у поєднанні із сухопутними ділянками, де проходять бойові дії.
Також надається загальна інформація щодо реагування міжнародної громадськості на війну в Україні, про коаліцію держав та держав «вісі зла».

КНИГА – ЦЕ ЗБРОЯ!

В ході презентації Олександр Чудновець, на честь пройдешнього Дня Військово-морських сил Збройних сил України, за сприяння голови Асоціації ветеранів Військово-морських сил України, командувача Військово-морськими силами Збройних сил України (2014-2016рр.) віце-адмірала Сергія Гайдука, вручив Подяку від командувача Військово-морських сил Збройних сил України колезі-дитячому письменнику капітану І рангу Грищуку Анатолію Володимировичу, випускнику КВВМПУ 1978 року, голові Товариства воєнних істориків при Всеукраїнському благодійному фонді «Україна-ЮНЕСКО».

КНИГА – ЦЕ ЗБРОЯ!
КНИГА – ЦЕ ЗБРОЯ!

Повномасштабна війна з Московією триває, але Україна неодмінно переможе. Це обов’язково станеться. Ми будемо заліковувати рани, святкувати, зберігати пам'ять про полеглих і відбудовувати свою державу сильною, красивою, вільною, знаною на весь світ своєю звитягою. Ми змусили світ побачити нас і повірити в нас. Тримаймо стрій, до Перемоги України!
Дякуємо Силам Оборони України за захист, адже саме завдяки звитязі наших військових ми маємо змогу проводити культурні події та продовжувати працювати над розвитком української книжки, бо книга — це зброя!





Категория: Периодика ↓ Опубликовал psi01morpex, 6-09-2024, 13:40 | Комментировать (0) | Печать

Добавление комментария

Фордевинд, fordevind, fordevind.com.ua, статьи, страна, родина, отчизна, сайт целеустремленных людей, фордевинд сумы, Вовк Андрей Васильевич, Вовк Андрей, Морпех
загрузка...