Можно бесплатно скачать шаблоны для dle 10.1 у нас на сайте

ПОШУК ІСТИНИ

ПОШУК ІСТИНИ

ПОШУК ІСТИНИ

18 липня представники громадських організацій Сумщини взяли участь у тематичному ранку «Пошук істини» з дітворою дитячого оздоровчого табору «Зоряний».

ПОШУК ІСТИНИ
ПОШУК ІСТИНИ
ПОШУК ІСТИНИ

На сучасному етапі українського державотворення надзвичайно актуальною є проблема виховання у молодого покоління патріотичних почуттів, активної громадянської позиції, сприяння усвідомленню учнями свого громадянського обов’язку на основі національних і загальнолюдських духовних цінностей.
Патріотизм є нагальною потребою держави, якій необхідні національно свідомі громадяни, здатні забезпечити країні гідне місце в цивілізованому світі, особистості, які своєю діяльністю, любов’ю до Батьківщини прагнуть створити суспільство, зацікавлене в тому, щоб саморозвиток особистості, становлення її патріотичної самосвідомості здійснювалися на моральній основі та визнанні пріоритету прав людини.
Нещодавно поняття Батьківщина для малечі обмежувалося рідною хатою, де вони вперше впізнали любов та опіку мами й тата. А вже згодом діти відкрили для себе, що вони не просто діти своїх батьків, а ще й українці, а Батьківщина наша Україна – велика і прекрасна.
Під час заходу гості разом зі школярами пригадували найважливіші події нашої славетної історії, видатних українських діячів – патріотів, які пройшли жертовний шлях, щоб вибороти незалежність свободолюбивому українському народові.
Наголосили, що славетні традиції наших предків продовжують наші сучасники – справжні герої, патріоти, які на Сході України відстоюють її територіальну цілісність та незалежність.
Перед учнями виступали ветерани труда та військової служби, волонтери та діти війни. Вірші, пісні та розповіді - Микола Чижиченко, Галина Бутенко, Микола Супрун, Андрій Вовк та Володимир Щеглов донесли до молодого покоління нариси з історії України як мирного, так і воєнного.

ПОШУК ІСТИНИ
ПОШУК ІСТИНИ
ПОШУК ІСТИНИ
ПОШУК ІСТИНИ
ПОШУК ІСТИНИ

А вже на при кінці тематичного заходу ветеран війни в Афганістані, автор та виконавець пісень Володимир Щеглов презентував та подарував дитячій бібліотеці свою книгу «Пошук істини».
Свої роздуми, захоплення, мрії Володимир Щеглов відобразив в цій літератур¬но-поетичній збірці, яка глибоко чіпляє почуття та спо¬нукає сприймати світ, Батьківщину, оточення в особливих кольорах. Через книгу лейтмотивом проходять теми: «Рідний край», «Дитин¬ство», «Рідне, святе слово – мати», «Закоханість у природу Слобожанщини», «Небесні мрії військового льотчика», «Випробування війною», «Волонтери», «Війна з російським окупантом за незалежність Батьківщини».
Основна мета книжки – донести молодому поколінню правду про воєнні події в різні часи. Книга містить близько чотирьохсот творів, написаних в різні часи. Багато віршів покладено на музику і автор виконує їх на вечорах-зустрічах під акомпанемент гітари.

ПОШУК ІСТИНИ
ПОШУК ІСТИНИ
ПОШУК ІСТИНИ

Зустріч мудрості та молоді завершилася. І дай Боже, щоб цьому поколінню українців не знадобився той гіркий досвід, що випав на долю ветеранів та воїнів.








Категория: Периодика ↓ Опубликовал psi01morpex, 18-07-2019, 15:43 | Комментировать (0) | Печать

Добавление комментария

Фордевинд, fordevind, fordevind.com.ua, статьи, страна, родина, отчизна, сайт целеустремленных людей, фордевинд сумы, Вовк Андрей Васильевич, Вовк Андрей, Морпех
загрузка...